TITEL BLOK1

+TITEL VRAAG GROEN

Nee, het kamp is voor kinderen die in Zeeland wonen. Kijk voor meer informatie bij Over ons

+Kan elk kind mee op kamp?

Nee, om deel te kunnen nemen is verwachten wij van een kind dat zij/hij:
* in een groep kan functioneren;
* aan een activiteit kan deelnemen;
* leiding accepteert;
* een week van huis kan zijn;
* zelfredzaam is met betrekking tot eten/kleden/wassen.

TITEL BLOK2

+Gaat kamp 2021 door?
Ja, het Kinderkamp Zeeland gaat door.
+TITEL VRAAG PAARS
Nadat een kind is aangemeld, is deelname nog niet gegarandeerd. Pas na de bevestiging dat een kind mee kan en kamp betaald is, kan het kind mee op kamp. Het kan ook zijn dat we eerst willen overleggen met de aanmelder.

(Om de aanmelding af te ronden, wordt het aanmeldingsformulier ter ondertekening met antwoordenvelop per post naar u toegestuurd.)

TITEL BLOK3

+TITEL VRAAG ORANJE
Voordat kamp begint, krijgt de aanmelder een lijst met alles wat nodig is (denk aan genoeg kleding voor een hele week, slaapspullen, tandenborstel, handdoeken, etc). Ook geven we tips hoe de spullen het beste ingepakt kan worden.
+Moeten waterschoenen echt mee en wat zijn goede waterschoenen? Mogen sandalen bijvoorbeeld ook?
In het Veerse Meer liggen scherpe schelpen en stenen. Daarom is de regel dat een kind en vrijwilliger alleen mag zwemmen als die waterschoenen aan heeft. Slippers/sandalen zitten niet stevig vast en beschermen ook de tenen niet en zijn dus niet toegestaan in het water.

TITEL BLOK4

+TITEL VRAAG BLAUW
Ieder subkamp heeft mannelijke én vrouwelijke vrijwilligers. Meisjes en jongens slapen niet in dezelfde tent. De groepjes overdag zijn gemixt. Leiding slaapt in een eigen tent.