Kom je 5 mei een drankje doen?

Dit jaar zullen we met een nóg groter team achter de barren van het bevrijdingsfestival staan.

Ook in 2019 zullen de vrijwilligers van het Humanitas Kinderkamp Zeeland, en mensen die dit kamp een warm hart toedragen, zich weer inzetten achter de diverse bars op het Bevrijdingsfestival Zeeland in Vlissingen. Dit jaar zullen dat twee bars op het middenterrein bij het hoofdpodium van het Bellamypark zijn. Nieuw is dat er ook één op de Nieuwendijk bemenst wordt en dit jaar ook één op het Liberty Dance terrein.

Met in totaal 44 vrijwilligers zorgen wij er voor dat iedereen kan worden voorzien van een heerlijk drankje. Dat doen we natuurlijk niet voor niets. De personeelskosten die de organisatie normaal gesproken kwijt zou zijn worden gedoneerd aan het Humanitas Kinderkamp. Daar bovenop gaat iedere cent die wij met z’n allen aan fooi ontvangen ook naar het Humanitas Kinderkamp Zeeland. Alles wordt ingezet om er samen voor te zorgen dat 80 kinderen een onvergetelijke vakantieweek kunnen beleven. Kinderen voor wie het niet vanzelfsprekend is om op vakantie te gaan. Hou dat in gedachten wanneer je bij ons een drankje komt bestellen.

En als je 5 mei toch op het festival bent, kom dan ook even een kijkje nemen bij de Humanitas Stand op het ‘Plein van de Vrijheid’ (Spuistraat). Daar vertellen we je graag meer over ons kamp!