Hey hallo, dank je wel voor jouw interesse!!

Het aanmeldformulier is verzonden.

Wat nu?

Als er nog geen actuele VOG is aangevraagd, wordt deze zo spoedig mogelijk door ons bij Dienst Justis aangevraagd. Gelieve na ontvangst van jouw VOG een digitale kopie bij ons in te leveren! Ga hiervoor naar: https://www.humanitaskinderkamp.nl/vog/

Deelname aan het kamp is pas zeker, nadat je een positief bericht hier over ontvangt van de coördinator van het team waar jouw voorkeur voor ligt of de projectcoördinator. (Dit hangt af van de klik tussen jou en de andere vrijwilligers in jouw team, gebleken geschiktheid na het volgen van het trainingsweekend en de overige voorbereidingen en de juiste papieren (actuele VOG, onderschrijven gedragscode)). Je wordt vervolgens verzocht om de vrijwilligersovereenkomst, gedragscode werken met minderjarigen, toestemmingsverklaring persoonsgegevens van Humanitas te ondertekenen. Deze zal, namens Humanitas, mede worden ondertekend door de projectcoördinator.

 
Volg de e-learnings:

  • Heb je al een inlognaam bij HRS van Humanitas (https://hrs.humanitas.nl), dan kun je alvast de 2 e-learnings Algemene Introductietraining Humanitas + Basistraining Kindervakantieweken volgen. Zorg dat je dit voor het trainingsweekend hebt gedaan!
  • Heb je nog geen inlognaam bij HRS van Humanitas, dan ontvang je die spoedig nadat we jouw aanmelding hebben verwerkt.
  • Heb je wel een inlognaam bij HRS, maar je weet het niet meer. Stuur dan een e-mail met als onderwerp Login HRS/Academie vergeten.

Heb je de Humanitas Kinderkamp Zeeland gedragscode werken met minderjarigen al gedownload?

Bedankt dat je je hebt aangemeld als vrijwilliger!

Met enthousiaste groet,

– Humanitas Kinderkamp Zeeland