Annulering Kamp 2021

Leest u hieronder de toelichting.

– 31 juli t/m 06 augustus –

Kamp 2021 stond gepland voor zaterdag 31 juli tot en met vrijdag 06 augustus.

Kinderkamp Zeeland – editie 2021 – gaat niet door.

(ouders/voogd zijn op 20-7-2021 geïnformeerd)

  • Net als andere jaren zijn de vrijwilligers van Kinderkamp Zeeland hard bezig geweest om een leuke kampweek te voor te bereiden. Het thema is bekend en de activiteiten per dag uitgewerkt.
  • Op 1 juni konden we eigenlijk niet anders dan besluiten om enkel een kamp van 4 dagen zonder overnachting aan te bieden.
  • Op 1 juli waren de ontwikkelingen zodanig positief dat er al activiteiten mogelijk waren waarbij de 1,5 meter niet altijd gehandhaafd hoefde te worden.
  • In het weekend van 17 juli werd duidelijk dat het aantal besmettingen in Zeeland en het zeer hoge besmettingsgevaar van deze variant van corona een vakantieweek organiseren in de situatie van Kinderkamp Zeeland heel erg lastig werd. Na een zeer lang en uitvoerig overleg met de verschillende teams van begeleiders bleek daarbij dat hierdoor ook een te groot deel van de begeleiders met pijn in het hart had besloten het niet veilig genoeg te vinden om zelf deel te nemen aan de organisatie van het Kinderkamp Zeeland.
  • Een veilig en verantwoorde vakantieweek voor uw kind is wat Kinderkamp Zeeland wil bieden. Hiervoor zijn vele zaken en protocollen nodig, waaronder voldoende ervaren begeleiders. Helaas betekent dit dat het kamp in 2021 toch niet door kan gaan. Dit vinden wij oprecht heel vervelend voor alle aangemelde kinderen.

Wij realiseren ons dat dit voor uw kind en de andere deelnemers een grote teleurstelling is. Alle begeleiders en betrokkenen delen die teleurstelling en hadden het liefste samen met alle deelnemers weer een geweldige vakantieweek gehad.

Ondanks dit bericht wensen wij uw kind en u toch een hele fijne zomer toe.

Kamp 2022?

We gaan er vanuit dat in 2022 de regels rondom corona zodanig zijn dat Kinderkamp Zeeland dan wel door kan gaan.

  • Huidige aanmeldingen voor kamp 2021 schuiven niet automatisch door naar volgend jaar.
  • Vanaf 1 maart 2022 kunt u uw kind via deze website voor de vakantieweek 2021 aanmelden.
  • Hierbij geldt dat uw kind tijdens de kampweek 2022 minimaal 7 jaar en maximaal 15 jaar oud is.
Heeft u uw kind aangemeld en de deelnemersbijdrage voldaan?

Wij zullen de reeds betaalde bijdrage voor kamp 2021 terugstorten op het rekeningnummer waarvan wij deze bijdrage ontvangen hebben.

Heeft u nog vragen?